primrose

 

 

üdvözlő üzenet

A nevem Anna, ez az oldal pedig a Pretty Simplicity utódja.

Célom az alkotási vágyam kiélése, az-az egy olyan oldal megalkotása amely a munkáim tárházaként szolgál. Amatőrködésem közepette persze szeretnék segíteni is, így bármiféle kérdésetek ha van, nyugodtan keressetek meg és megpróbálok segíteni! Noha nem ígérek semmit mert jelenleg ez az oldal tényleg csak hobbi számomra, remélem hogy a G-Portálos közösségnek elfogja nyerni a tetszését amit itt talál. (:

 
szavazz!
Lezárt szavazások
 
üzenj!

 
kiemelt cserék

 
cserék
    
    

Jelentkezni a chatben lehet! :)
Képre vár: Katie
Feltételek

 
archívum
Friss bejegyzések
2021.03.29. 03:10
2020.11.06. 01:09
2020.09.08. 03:06
2020.09.05. 20:41
2020.08.26. 21:06
Friss hozzászólások
 
köszönet

Az oldal nem jöhetett volna létre Efruse és Linda nélkül. Hálás köszönettel tartozom Efruse-nak, a néhai Glamour-Factory szerkesztőjének az alapsablonért, kódjaiért, és leírásaiért, és Lindának is a rengeteg segítségért. Külföldi forrásom pedig a W3Schools.

Egyéb oldalak, amelyek segítséget nyújtottak még: Jégvirág, Bloggers

 

 

 

 

 

 

hírek

Egy kis szünet

2020.09.08. 03:06, Anna
https://c0.wallpaperflare.com/preview/179/384/854/work-notebook-books-bed.jpg

Mindenek előtt szeretném kijelenteni, hogy ez nem zárást jelent. :)

Mi történt? Az, hogy nem szeretném bezárni az oldalt, de úgy alakultak a dolgok, hogy időm nem lesz rá. Az egyetemen muszáj most minden tárgyat teljesítenem amit felvettem (több, mint 50 kredit, az ajánlott 30 félévente), ez azt is jelenti többek között, hogy például lesz, hogy reggel hattól kezdve este hétig nem fogok hazaérni. Nem a legjobb, de ez az ötödik félévem, és most akarom a legtöbb kurzust letudni, hogy az utolsóban már nagyrészt csak a szakdolgozatomra, diplomámra koncentrálhassak. Ez az egyik. 

A másik pedig az, hogy mint már említettem, költözés előtt állunk. Az igazság az, hogy gyorsaban történtek a dolgok mint gondoltam, szóval valószínűleg még ezévben sort kerítünk rá. Amennyiben ez így lesz, úgy még messzebb fogok kerülni Pesttől (vagyis az egyetemtől), ami annyit jelent, hogy még többet kell majd utaznom. 

Vacilláltam azért. Már pár napja ezen elmélkedtem, először pedig hirtelen felindulásból arra gondoltam, hogy inkább be is zárok, mert ki fogja elhinni, hogy ez a szünet valójában nem azt jelenti? De a lényeg az, hogy én tudom, hogy vissza szeretnék térni, mert szeretek itt szerkeszteni, szeretem ezt a hobbit, és jó érzés látni, hogy van aki hasznát veszi az oldalnak. :) 

Szóval nem mondom azt hogy viszlát, hiszen még az is lehet, hogy 1-2 havonta vagy akár a szünetek alatt tök sok időm lesz, és fogok hozni valami normális tartalmat, azonban nyilván ezt nem tudom megígérni. Amennyiben az egyetem újra a távoktatás mellett dönt, akkor viszont nem lesz akkora ,,hiatus". 

Remélem nem okoztam senkinek csalódást, a cseréimet nem szeretném levenni, hiszen tervezem a visszatérést, azonban ha Ti úgy határoztok hogy félig-meddig inaktív oldallal nem szeretnétek cserélni, azt teljesen megértem
 

Címkék: oldal
Még nincs hozzászólás.
 


Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?    *****    Párkapcsolat, karrier, pénzügyek - elakadtál valahol? Szeretnéd tudni a válaszokat? Akciós Tarot kártya elemzés!